Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε ένας συνταξιούχος στη Βρετανία από συμμορία νεαρών.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Νοέμβριο του προηγούμενο έτους, σε σταθμό λεωφορείου στο Stockport, στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ.

Πρωταγωνιστές ήταν τέσσερις νεαροί που επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και κατόπιν σωματικά σε ένα 66χρονο κουφό άντρα ο οποίος έχει χάσει τα αυτιά του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι νεαροί ακολούθησαν τον άντρα από το λεωφορείο και τον έσπρωξαν. Η συμμορία των νεαρών -μεταξύ 14 και 16 ετών- άφησε τον άτυχο άντρα με πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι, πρόσωπο και σώμα.

Η αστυνομία αναζητά τους νεαρούς, που πιστεύεται ότι ζουν στην περιοχή και έδωσε στη δημοσιότητα το υλικό που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα ασφαλείας από την επίθεση.

«Είναι μια αηδιαστική επίθεση σε ένα άντρα που ήταν μόνος και ευάλωτος», τόνισε ο ντετέκτιβ Constable Drew McArdle και συμπλήρωσε: «Οι υπαίτιοι σαφώς ευχαριστιούνται να τον βασανίζουν, γελούν καθώς τον κακοποιούν λεκτικά και σωματικά στο λεωφορείο».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο…