Επική γκάφα έκανε ένας δημοσιογράφος του ABC News, ο οποίος εμφανίστηκε live στην εκπομπή «Good Morning America» χωρίς το παντελόνι του.

Όπως αναφέρει το NBC News, ο ρεπόρτερ εμφανίστηκε από το σπίτι του εξαιτίας της καραντίνας για τον κορονοϊό και πρόσφερε μια ιδιαιτέρως χαλαρή στιγμή στους τηλεθεατές.

«Προετοιμάστηκα για τη γυμναστική μου μετά την εκπομπή λίγο πιο νωρίς σήμερα το πρωί» είπε ο Γουίλ Ριβ. «Η γωνία της κάμερας, αλλά και φίλοι, άνθρωποι της οικογένειας και αρκετοί εκατοντάδες ξένοι στα social media με έκαναν να το ξανασκεφτώ» αστειεύτηκε, συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί.

Ο 27χρονος δημοσιογράφος δεν είναι άλλος από τον γιο του θρυλικού «Σούπερμαν» του σινεμά, Κρίστοφερ Ριβ, που έχει φύγει από τη ζωή.

Φορώντας γκρι σακάκι και γαλάζιο πουκάμισο, αυτό που εντόπισαν οι πιο παρατηρητικοί χρήστες των social media, ήταν πως ο Αμερικανός ρεπόρτερ δεν φορούσε παντελόνι. Το γεγονός έγινε εμφανές προς το τέλος του ρεπορτάζ, όταν ο Ριβ σήκωσε το ένα γυμνό του πόδι σε σημείο που φαινόταν στην κάμερα.

Ωστόσο, ο Ριβ διαβεβαίωσε πως δεν φορούσε το εσώρουχό του, αλλά ένα σορτσάκι γυμναστικής.

Οι θεατές πλημμύρισαν το διαδίκτυο με σχόλια και ο ρεπόρτερ φρόντισε να τα διασκεδάσει λέγοντας: «Πίσω στη δουλειά τώρα. Φοράω παντελόνι», έγραψε αστειευόμενος σε μήνυμα. «Ελπίζω όλοι να γέλασαν, επειδή τώρα το έχουμε ανάγκη».