Ασυγκράτητοι εραστές οι Έλληνες εργάτες στη Σερβία!

Δημοτικό συμβούλιο ασχολήθηκε με το θέμα που προβληματίζει την τοπική κοινωνία


ΚΟΣΜΟΣ
22:08
16/12/2013
Ασυγκράτητοι εραστές οι Έλληνες εργάτες στη Σερβία!
10
loading

Οι ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες που έχουν αναλάβει την δημιουργία των οδικών έργων στη Σερβία, έχουν μεταφέρει στη γείτονα χώρα και αρκετούς Έλληνες εργάτες.

Το θέμα θα απασχολούσε τα «ψιλά» των οικονομικών εφημερίδων, για την ανάπτυξη του οδικού δικτύου της Σερβίας και την εύρεση εργασίας πολλών Ελλήνων, αν οι τελευταίοι δεν ήταν... ασυγκράτητοι εραστές!

Όπως φαίνεται οι Έλληνες εργάτες σύναψαν σχέσεις... πρώτου τύπου με τις γυναίκες της περιοχής όπου εργάζονταν, χωρίς μάλιστα να κάνουν διακρίσεις σε ανύπαντρες και παντρεμένες, με τα διαζύγια μόνο κατά το τελευταίο έτος να φτάνουν τα 129...

Ο σερβικός Τύπος έχει δώσει διαστάσεις στο θέμα που πήρε τον εύλογο τίτλο «ο έρωτας στον αυτοκινητόδρομο 10» ενώ για την επίλυσή του, ασχολήθηκε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης Μπέλα Παλάνκα, που μαζί με την πόλη Πίροτ, αντιμετωπίζουν το «πρόβλημα».

Στις δύο αυτές πόλεις τον τελευταίο χρόνο καταγράφεται μεγάλη αύξηση των διαζυγίων, κάτι που οι κάτοικοι αποδίδουν στους ασυγκράτητους Έλληνες εργάτες, που φέρνουν και φίλους και συγγενείς οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις παντρεύτηκαν με γυναίκες της περιοχής!

«Οι Έλληνες μας παίρνουν τις κοπέλες κι αυτό δεν είναι κακό. Ας πάνε τα κορίτσια να ζήσουν στην Ελλάδα αφού το επιθυμούν και είναι καλύτερα. Δεν μπορούμε ωστόσο να ανεχθούμε να μας παίρνουν και τις παντρεμένες» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματο, Ντούσαν Γιοβάνοβιτς.

«Οι ξένοι παρουσιάζονται ως μία νέα ευκαιρία για να ξεφύγουν από τη φτώχεια, αναζητώντας καλύτερη τύχη» δήλωσε η Maria Vasic, διευθύντρια του Κέντρου Κοινωνικής Υποστήριξης του δήμου Πίροτ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
 1. avatar xaroula

  Η κάθε χωριατοπούλα ονειρεύται να φύγει από το χωριό της και να πάει στην πόλη.Συμφέρον πάνω από όλα.

  1. avatar Duke

   με τέτοια μωρά που είναι οι σέρβες δε μας χάλασε

 2. avatar Ilias Panagiotou

  Κορίτσια* ο Μπάρκουλης**
  *Σέρβες
  **Έλληνες

 3. avatar Σατανάς

  Αγαπητό κτήνος, για έλληνες μιλάμε... αφορά σίγουρα σέρβες ή μήπως σέρβους η είδηση?

 4. avatar Nick

  \"ερχονται οι ξένοι απο το νότο και μας παίρνουν τις παντρεμένες\"...

 5. avatar Q mark

  α) Μήπως δε φταίνε περισσότερο οι Έλληνες εργάτες αλλά οι γυναίκες της περιοχής τελικά?
  β) Θα ευχόμουν οι ίδιες κατασκευαστικές εταιρείες να μην είχαν αφαιμάξει την πατρίδα τους, όπως έκαναν με τη βοήθεια των πολιτικών \"βέβαια\" και, τουλάχιστον, να κατασκεύαζαν τέλειους δρόμους ως όφειλαν (καθότι ολοκαίνουργιοι).

 6. avatar andrew

  Οι Σέρβες εργάτριες παίρνουν τους Έλληνες στην Ελλάδα, οι Έλληνες εργάτες παίρνουν τις Σέρβες στη Σερβία. Αυτό θα πει ανταλλαγή πολιτισμών.

 7. avatar Talisker

  Θα τρελαθούμε εντελώς;

 8. avatar Νέος και Άνεργος

  να πάνε στην Ελλάδα που τα πράγματα είναι καλύτερα;; χαχαχαχαχαχα

 9. avatar επιχειρηματίας

  Πάμε ρε ελλαδάραααααααααααααααααααα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει