Μία περίεργη εξαφάνιση νεογέννητου απασχολεί τις ΗΠΑ από τον Ιανουάριο, η οποία έχει προκαλέσει έντονη κινητοποίηση στις Αρχές.

Όπως αναφέρει η New York Post, και το FBI θα συμμετέχει στην έρευνα για το παιδί που εξαφανίστηκε αφού η μητέρα του, η γιαγιά του και η πρόγιαγιά του πυροβολήθηκαν θανάσιμα στη νότια Φλόριντα.

Ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Michael Leverock επιβεβαίωσε τη συνδρομή της στην υπόθεση, σύμφωνα με τη Miami Herald.

Ο Andrew Caballeiro ήταν 7 ημερών όταν ο πατέρας του, ο 49χρονος Ernesto Caballeiro, τον απήγαγε. Μετά από λίγο καιρό, η αστυνομία εντόπισε τις σορούς της 40χρονης Arlety García Valdés, της 60χρονης Isabel Valdés González και της 84χρονης Lina González Licor.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι πίσω από τις δολοφονίες των γυναικών βρίσκεται ο Ernesto Caballeiro. Μία ημέρα αφού πήρε το παιδί, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό που προφανώς προκάλεσε ο ίδιος, νότια της Tampa. Το μωρό ωστόσο δεν βρέθηκε κοντά στο όχημά του ή τη σορό του.

«Οι αστυνομικοί ακόμη κινούνται με τα στοιχεία που έχουν για την υπόθεση» είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μαϊάμι Ángel Rodríguez. «Έχουμε και τη βοήθεια του FBI, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος».

Οι Αρχές ερευνούν τοποθεσίες όπου ο Caballeiro μπορεί να έχει μεταφέρει το μωρό, αφού έφυγε από το σπίτι όπου οι 3 γυναίκες δολοφονήθηκαν.

Η αστυνομία του Μαϊάμι έχει ακόμη στον λογαριασμό της στο Twitter αναρτημένο Amber Alert για το μωρό.