Σώθηκε από επίθεση καρχαρία για δεύτερη φορά!

Τύχη βουνό είχε ένας άντρας από την Αυστραλία


ΚΟΣΜΟΣ
15:17
09/10/2013
Σώθηκε από επίθεση καρχαρία για δεύτερη φορά!
2
loading

Τύχη βουνό είχε ένας άντρας από την Αυστραλία καθώς κατάφερε να σωθεί από επίθεση καρχαρία. Το εντυπωσιακό όμως είναι πως πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση που δέχεται μέσα σε μία δεκαετία από εκπρόσωπο του είδους!

Ο Greg Pickering υποβλήθηκε σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις αφού πρώτα χρειάστηκαν τιτάνιες προσπάθειες για να μεταφερθεί στην ξηρά.

Ο 55χρονος άντρας δέχτηκε επίθεση από λευκό καρχαρία, ενώ πραγματοποιούσε κατάδυση στην περιοχή του εθνικού πάρκου Cape Arid στη Δυτική Αυστραλία. Δύτες μετέφεραν τον άντρα στην ακτή και από κει μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν αγώνα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ανάλογη επίθεση καρχαρία είχε δεχτεί και το 2004 όταν ένας καρχαρίας διαφορετικού είδους είχε δαγκώσει το πόδι του. «Εάν οι καρχαρίες είναι πεινασμένοι, μπορούν να επιτεθούν. Όλα μπορούν να είναι ήρεμα και έπειτα να γίνει “έκρηξη”, είχε δηλώσει τότε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Jimmy

    μια του κλεφτη δυο του κλεφτη....

  2. avatar ineth

    Αν αναλογιστεί κανείς πως πέρυσι έγιναν περίπου 50-60 επιθέσεις παγκοσμίως και αναλογιστεί επίσης τον αριθμό των λουόμενων θα καταλάβει πως μιλάμε για μακράν πιο δύσκολο από το να κερδίσεις δυο τζακποτ στην ζωή σου. (Υπάρχει μαι οικογένεια στις ΗΠΑ που το έχει πάρει σχεδόν δέκα φορές βέβαια).
    Από την άλλη αν κάνεις μπάνιο ή κάτι αντίστοιχο σε περιοχές όπου μεγάλοι θηρευτές συχνάζουν αυξάνεις τις πιθανότητες. Βέβαια και γω συχνάζω στο ΠΡΟΠατζίδικο αλλά αν παίξω 43 νούμερα σε ένα δελτίο σας συνιστώ να παίξετε τα υπόλοιπα 6.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει