Οδηγός της Uber συνελήφθη στην Καλιφόρνια για τον βιασμό μιας πολύ μεθυσμένης πελάτισσας, η οποία συνήλθε από το μεθύσι της την ώρα που εκείνος τη βίαζε.

Ο 32χρονος Alonso Calle συνελήφθη την Κυριακή ως ύποπτος για βιασμό, μετά την καταγγελίας μιας γυναίκας πως είχε βγει για ποτό με φίλους πριν αποκοιμηθεί ή λιποθυμήσει μέσα στο αυτοκίνητο του Calle.

Η γυναίκα ξύπνησε και βρήκε τον Calle σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Ο 32χρονος παραδέχθηκε πως έκανε σεξ με τη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό του σε πάρκο της περιοχής Φοντάνα, αλλά παρουσίασε άλλη εκδοχή για τη συνέχεια της ιστορίας, λέγοντας πως η γυναίκα αναστατώθηκε και είπε κάτι περί σεξουαλικής επίθεσης πριν απαιτήσει να βγει από το όχημα, σύμφωνα με την αστυνομία

Αργότερα εκείνος κάλεσε την Αστυνομία και είπε πως είχε κάνει σεξ συναινετικά με μια «πολύ μεθυσμένη» επιβάτιδα, η οποία μπορεί να υποστηρίξει πως βιάστηκε, προσθέτοντας πως εκείνη «του πρόσφερε σεξ».

Εκπρόσωπος της Uber δήλωσε στη New York Post πως ο 32χρονος οδηγός δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στην εφαρμογή της εταιρείας. «Αυτό που ανέφερε στην Αστυνομία είναι πολύ ανησυχητικό και δεν έχει θέσει στην κοινότητά μας» ανέφερε η ανακοίνωση, προσθέτοντας πως η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρχές στην έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στοιχεία που στηρίζουν την εκδοχή του θύματος, σύμφωνα με το CBS Los Angeles.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.