Μια νεαρή γυναίκα έχει απίστευτη αγάπη για τις στολές και αποφάσισε να το δείξει σε όλο τον κόσμο αφότου έκλεισε τα 26 της χρόνια. Η Mary Saba συγκέντρωσε 365 στολές και φορούσε κάθε μέρα διαφορετική μέχρι να φτάσει τα 27.

Η εθισμένη στις απόκριες Mary εντυπωσίαζε καθημερινά συναδέλφους και περαστικούς, αφού από την πρώτη μέρα έδειξε τις διαθέσεις της καθώς ντύθηκε Μικρή Γοργόνα.

Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας περιελάμβανε τη στολή των Oompa Loompa. Η Mary Saba έχει μπει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ντυμένη «Τρελός επιστήμονας» ή τραγουδιστής «Craig David».

H 27χρονη από το Σύδνεϋ της Αυστραλίας δήλωσε: «Ήμουν ένα χρόνο μεγαλύτερη και ήθελα να το γιορτάσω με κάτι ξεχωριστό. Η οικογένειά μου σκεφτόταν ότι έχω τρελαθεί στην αρχή, αλλά ξέρουν πόσο αγαπάω τις στολές».

Παρόλο που η ντουλάπα της είναι γεμάτη από περίεργα και πολύχρωμα κουστούμια, η Mary δεν ξόδεψε μια περιουσία για το πρότζεκτ της. Μάλιστα, όπως αναφέρει, χρειάστηκε μόλις 400 δολάρια, αφού πολλές από τις στολές τις έφτιαξε η ίδια.

Δείτε μερικά από τα κουστούμια της Mary Saba: