Για κάποιους ρομαντικό σκηνικό που μπορεί να γεννήσει έναν έρωτα είναι το ηλιοβασίλεμα ή η θάλασσα ή ένα ξέφρενο πάρτι και πολλά άλλα. Η Lauren Anderson ωστόσο βρήκε τον έρωτα στο νεκροταφείο.

Για την ακρίβεια, το νεκροταφείο στο Connecticut που αρχικά τη «χώριζε» από τον αγαπημένο της, καθώς εκείνη ζούσε από τη μία πλευρά του κι εκείνος από την άλλη, τελικά τους ένωσε αφού εκεί αγαπήθηκαν.

«Περνούσα συνέχεια μπροστά από το σπίτι του με το αυτοκίνητό μου, άκουγα την υπέροχη μουσική που άκουγε. Δεν είχαμε συναντηθεί επειδή εκείνος άραζε στο νεκροταφείο με τους φίλους του κι εγώ με τους δικούς μου. Και μια μέρα… έγινε», αφηγείται η Anderson στη Huffington Post.

Η Lauren που σήμερα εργάζεται στη μπουτίκ Gothic Renaissance, στη Νέα Υόρκη, επιμένει πως το γκόθικ στυλ της δεν ήταν ένας τρόπος να επαναστατήσει στους γονείς της.

Αντιθέτως, προέρχεται από οικογένεια γκοθάδων και παγανιστών.

«Έχω υπάρξει πολύ χαρούμενη στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου», δηλώνει.

Η χαρά της φαίνεται πως δεν κάμπτεται ούτε όταν αφήνει τη Νέα Υόρκη και επισκέπτεται τη μαμά της στην Ιντιάνα, όπου οι πιο συντηρητικοί πολίτες αντιδρούν στην εκκεντρική εμφάνισή της

«Κάποιοι με αποκαλούν “αντίχριστη” και τραβούν τα παιδιά τους μακριά μου. Δεν πειράζει, η ζωή είναι ένα πάρτι», λέει.