Ισραηλινή άσκηση «Game of Thrones» στην Κύπρο

Τι περιλάμβαναν οι ασκήσεις των κομάντο των IAF


ΚΟΣΜΟΣ
16:04
06/12/2019
Ισραηλινή άσκηση «Game of Thrones» στην Κύπρο
1
loading

Ολοκληρώθηκε μία διεθνής άσκηση κομάντο των Ισραηλινών Αεροπορικών Δυνάμεων (IAF), με την ονομασία «Game of Thrones», στην Κύπρο, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF). Στην άσκηση συμμετείχαν, επίσης, οι ειδικές μονάδες «Egoz», «Maglan» και «Duvdevan», καθώς και ελικόπτερα, μοίρα αλεξιπτωτιστών, μοίρα UAV, και 669 ελίτ μονάδες έρευνας και διάσωσης.

Σύμφωνα με την Arutz Sheva, και όπως μετέδωσε το sigmalive.com, στο πλαίσιο της άσκησης οι ειδικές δυνάμεις κομάντο και οι μοίρες των IAF εξασφάλιζαν βασική και επιχειρησιακή εκπαίδευση ενάντια σε απειλές σε μια νέα και άγνωστη περιοχή στο βόρειο τμήμα.

Οι ασκήσεις περιλάμβαναν σύντομες νυχτερινές επιδρομές, με έμφαση στις μάχες σε ορεινά, στενά και σύνθετα περιβάλλοντα, επιθέσεις σε υποδομές του εχθρού, βοήθεια επίγειων δυνάμεων, παροχή εξοπλισμού heliborne, αργή τροφοδοσία ελικοπτέρου, διάσωση πιλότων που εγκατέλειψαν τα αεροσκάφη τους και εκκένωση περιοχών από θύματα. Όλες οι ασκήσεις έγιναν ενώ μάχονταν εναντίον αεροπλάνων και δυνάμεων που προσομοίαζαν τον εχθρό.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι δυνάμεις των επιτελείων, οι πιλότοι και το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ πραγματοποίησαν ασκήσεις με την Εθνική Φρουρά, προκειμένου να βελτιώσουν τις επιχειρησιακές ικανότητες των δυνάμεων και να προωθήσουν την αμοιβαία μάθηση.

Ο αρχηγός των IDF, Aviv Kochavi, επισκέφθηκε την περιοχή άσκησης, παρακολουθώντας τις δυνάμεις στον τομέα και μίλησε με τους διοικητές σχετικά με επιχειρησιακά ζητήματα και προκλήσεις. Επίσης συναντήθηκε με τον Κύπριο ομόλογό του, Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, κ. Ηλία Λεοντάρη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar σταχτοπουτα

    αμέριστη υποστήριξη της Κύπρου της οποίας ήδη έχει παραβιαστεί η κυριαρχία
    πίεση από όλους πολίτες, κράτος, οργανώσεις για λύση που θέλουν και η τουρκοκύπριοι χωρίς τα στρατεύματα του αττίλα , όπως μπορεί να καταλάβει από δηλώσεις και αξιωματούχων τους , διαρκές πρέσινγκ από τους ευρωβουλευτές ομογένεια
    με τους λαθρομετανάστες- έποικους όπως φωνάζουν όλοι οι κύπριοι δημοσιογράφοι που ερχονται με φουρνιές αεροπλάνων στη κωνσταντινούπολη με χρήματα ποιών αφού δεν έχουν εισόδημα και οι οποίοι προωθούνται με 3 μερη βίζα στη κατεχόμενη κύπρο και βία στη ελεύθερη μετά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει