Είναι η στιγμή που η νεαρή Ασουάκ Χατζί Χαμίντ συναντάει για πρώτη φορά τον άνθρωπο που την βίασε στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών. Τη νεαρή την είχαν απαγάγει και την είχαν πουλήσει ως σκλάβα του σεξ στους Τζιχαντιστές.

Στα 14 της χρόνια χρησιμοποιούνταν από έναν τζιχαντιστή ως σκλάβα με εκείνον να βγάζει τις αρρωστημένες του ορέξεις στο παιδικό κορμί της. Πριν από λίγα χρόνια κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε και διέφυγε στη Γερμανία. Τότε ήλπιζε ότι θα ξεκινήσει εκεί μία καινούργια ζωή, αφήνοντας πίσω της, τις μαύρες μέρες στα χέρια του τζιχαντιστή.

Όμως, δυστυχώς η μοίρα της επιφύλασσε μία δυσάρεστη εξέλιξη και αυτό γιατί μία μέρα συνάντηση σε δρόμο της Στουτγκάρδης τον άντρα που τη βασάνιζε και τη βίαζε. Εκείνος την πλησίαζε και της είπε: «Ξέρω πού μένεις».

https://twitter.com/Ezidi2/status/1200577447244292099?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1200577447244292099&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F951277%2Fsokarei-i-stigmi-pou-gunaika-sunada-ton-tzihadisti-pou-ti-viase-sta-14-tis-giati-mou-to-ekanes-auto%2F

Η κοπέλα τρομοκρατήθηκε με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να φύγει από τη Γερμανία και να καταφύγει σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ, στο οποίο βρισκόταν κι ο πατέρας της.

Σήμερα, παραμένει στο Ιράκ, ενώ ο βιαστής της βρίσκεται φυλακισμένος, αφού ο ISIS έχασε κάποια από τα εδάφη του. Η νεαρή οπλίστηκε με όσο θάρρος είχε και αποφάσισε να τον συναντήσει και να τον κοιτάξει κατάματα.

Την συνάντηση κατέγραψε η Ιρακινή Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και μεταδόθηκε από την ιρακινή τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου 31 Νοεμβρίου.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. «Μου κατέστρεψες τη ζωή την ημέρα που με βίασες. Όταν ήμουν μόλις 14 ετών», λέει η κοπέλα στον τζιχαντιστή και του ζητάει να σηκώσει το κεφάλι να την κοιτάξει στα μάτια.

«Γιατί μου το έκανε αυτό;», ρωτάει η Ασουάκ, ενώ εκείνος δεν σηκώνει τα μάτια από το έδαφος.

«Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Ήμουν μόνο 14 όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδερφή; Συναισθήματα; Κάποια τιμή; Ήμουν 14 χρονών. Η ηλικία της κόρης σου! Του γιου σου! Η ηλικία της αδερφής σου! Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή.

Μου πήρες τα πάντα. Όλα όσα ονειρεύτηκα. Τώρα όμως, ξέρεις τι είναι τα βασανιστήρια. Ξέρεις τι είναι η μοναξιά» λέει η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια.

Η κοπέλα δεν αντέχει την ένταση και λιποθυμάει μπροστά στον άνδρα που της σημάδεψε τη ζωή.