Ένοχοι για ομαδικούς βιασμούς δύο γυναικών κρίθηκαν δύο διάσημα μέλη της κορεατικής ποπ μουσικής (K-pop). Μάλιστα ο ένας από αυτούς παραδέχτηκε ότι βιντεοσκοπούσε τις επιθέσεις και διένειμε τα βίντεο.

Ο Jung Joon-young and Choi Jong-hoon, και οι δύο 30 ετών, ξέσπασαν σε κλάματα όταν άκουσαν την ετυμηγορία της ενοχής τους για δύο ομαδικούς βιασμούς το 2016 αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο οι δύο νέοι συμμετείχαν σε διάφορες διαδικτυακές συζητήσεις, όπου έκαναν αστεία για επιθέσεις και βιασμούς γυναικών!

Και τα δύο θύματά τους, ανέφερε η ετυμηγορία, είχαν ναρκωθεί και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. «Η αυστηρή τιμωρία είναι αναπόφευκτη καθώς η ζημιά είναι μεγάλη και τα θύματα απαιτούν σκληρές ποινές» είπε ο δικαστής.

Ο Jung παραδέχτηκε ότι είχε διανείμει τα βίντεο, όμως υποστήριξε ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Ο Choi, πρώην μέλος της μπάντας FT Island, αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού και ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται να κάνει σεξ με το θύμα. Και αν έκανε, όπως είπε, θα ήταν σίγουρα συναινετικό.