Έξω από το αεροσκάφος βρέθηκαν, σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, οι δύο νεκροί επιβάτες του αεροσκάφους Boeing 777 της Asiana Airlines που συνετρίβη στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο στη διάρκεια της προσγείωσης, όπως αναφέρει το CNN.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν επίσης λόγο για 182 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ αρχίζει να αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία του αεροδρομίου, καθώς, έπειτα από τη συντριβή είχαν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις από και προς αυτό. Ωστόσο, η κατάσταση δεν αναμένεται να εξομαλυνθεί πολύ σύντομα, αφού οι ακυρώσεις των πτήσεων ξεπέρασαν τις 425, ενώ περισσότερες από 70 πτήσεις με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο αναγκάστηκαν να αλλάξουν πορεία και να κατευθυνθούν σε άλλες πόλεις.

Αυτόπτης μάρτυρας που επέζησε της τραγωδίας περιέγραψε την κατάσταση στο εσωτερικό του αεροσκάφους. «Πολύς κόσμος ούρλιαζε, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο. Είδα ανθρώπους με τραύματα στα πλευρά και στο κεφάλι» δήλωσε ο επιβάτης, ο οποίος έκανε επίσης λόγο για σφοδρή σύγκρουση.