Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της συζύγου του εκατομμυριούχου ομογενή Φώτη Ντούλος, μιας και σήμερα η Τζένιφερ Ντούλος έχει γενέθλια.

Η οικογένεια της Τζένιφερ Ντούλος, που έχει εξαφανιστεί από τις 24 Μαΐου, όταν άφησε τα παιδιά της στο σχολείο στέλνει ένα σπαρακτικό μήνυμα με αφορμή τα 51α γενέθλια της.

«Μας λείπει περισσότερο απ’ ότι μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις. Ο σπαραγμός συνεχίζεται όσο ο χρόνος προχωρά», αναφέρουν οι δικοί της άνθρωποι, που ευχαριστούν για τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους τις κοινότητες του Νιου Κανάαν και του Φάρμινγκτον- Έιβον, όπως και τους αστυνομικούς για τις ακαταπόνητες προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στην υπόθεση της Τζέινιφερ.

«Κάντε κινήσεις ευγένειας, στείλτε ένα σημείωμα αγάπης σε έναν φίλο, βοηθήστε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη, πείτε σε ένα παιδί ότι είναι ξεχωριστό» συμβουλεύουν.

Η οικογένεια της ελπίζει ότι η Τζένιφερ είναι ζωντανή, ωστόσο, οι αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως ανθρωποκτονία και κατηγορούν τον πρώην σύζυγό της και τη φίλη του γι’ αυτό. Όμως το σώμα της δεν έχει εντοπιστεί.

Νωρίτερα, το καλοκαίρι η Αστυνομία του Κονέκτικατ ανέφερε ότι βρέθηκε αίμα της Τζένιφερ Ντούλος, σε αντικείμενα που βρέθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες, αλλά και στο σπίτι της.

Ο 51χρονος Ντούλος και η 44χρονη σύντροφός του, οι οποίοι κατηγορούνται για παραποίηση στοιχείων και παρεμπόδιση των ερευνών, συνελήφθησαν λίγους μήνες μετά.

Το χρονικό της εξαφάνισης της Ντούλος

Την μοιραία Παρασκευή, όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, η 50χρονη Τζένιφερ Ντούλος άφησε τα πέντε παιδιά της στο σχολείο, ανέφερε σε δημοσίευμά της η «New York Times».

Έφυγε από το σπίτι της στο Νιου Καναάν του Κονέκτικατ – στο οποίο η ίδια και η οικογένειά της είχαν μετακομίσει κατά τη διάρκεια της διαμάχης με τον ομογενή σύζυγό της αναφορικά με το διαζύγιό τους – και οδήγησε λιγότερο από ένα μίλι προς το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών της. Εκτοτε, αγνοείται.

Πληροφορίες ότι φοβόταν τον άντρα της

Σύμφωνα με το «CNN», το οποίο επικαλείται δικαστικά έγγραφα, η κ. Ντούλος είχε ενημερώσει τις Αρχές πως φοβόταν τον σύζυγό της, πριν δύο χρόνια όταν και είχε καταθέσει την αίτηση διαζυγίου.

«Γνωρίζω πως το γεγονός ότι καταθέτω αίτηση διαζυγίου θα τον εξοργίσει», φέρεται να έγραψε σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. «Γνωρίζω πως θα προβεί σε αντίποινα και θα επιχειρήσει με κάποιο τρόπο να με βλάψει».

Επίσης, δήλωσε πως ο φόβος της εντάθηκε μετά την αγορά ενός όπλου από τον Φώτη Ντούλος το 2017 και είπε ότι είχε «φαντασιώσεις για εκδίκηση» κατά άλλων ανθρώπων.