Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εργαζόμενος σε εργοστάσιο στο Στρόβολο στην Κύπρο.

Ο άτυχος 62χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com, εγκλωβίστηκε στο εργοστάσιο όταν έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να καταλήξει νεκρός.

Όλα άρχισαν γύρω στις 08:55 το πρωί όταν πυρκαγιά ξέσπασε στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο και  πυκνοί μαύροι καπνοί σκέπασαν την περιοχή.

Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά λίγο μετά τις 10:00.  Ωστόσο, ένας εργαζόμενος δεν πρόλαβε να βγει με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ενώ ακόμη δυο άτομα τραυματίστηκαν.

«Ακούσαμε στις 08:50 μεγάλη έκρηξη και αμέσως μετά ξέσπασε πυρκαγιά. Άμεσα σπεύσαμε προς βοήθεια όμως δεν μπορούσαμε να μπούμε εντός, οι πόρτες ήταν ηλεκτρικές και χρειάζονταν τηλεχειριστήριο για να ανοίξουν. Δεν μπορούσαμε να μπούμε μέσα. Βλέπαμε κόσμο πανικοβλημένο να τρέχει μακριά από το εργοστάσιο» τόνισε αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, από την πυρκαγιά εκτοξεύονταν φλεγόμενα αντικείμενα μακριά από το εργοστάσιο ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου Μέσου οι εργαζόμενοι έβγαιναν από το εργοστάσιο με δάκρυα στα μάτια.