Κατά 1/3 αυξήθηκε ο αριθμός των Γερμανών που κρατούνται στην Τουρκία

Οι Αρχές της γειτονικής χώρας έχουν εμποδίσει άλλους 38 ανθρώπους να φύγουν


ΚΟΣΜΟΣ
22:18
23/08/2019
Κατά 1/3 αυξήθηκε ο αριθμός των Γερμανών που κρατούνται στην Τουρκία
1
loading

Σε 62, σχεδόν κατά 1/3 παραπάνω σε σχέση με τους 47 πριν από έξι μήνες, αυξήθηκε ο αριθμός των Γερμανών πολιτών που κρατούνται στην Τουρκία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών, στο Βερολίνο.

Οι τουρκικές Αρχές έχουν εμποδίσει άλλους 38 ανθρώπους να φύγουν από τη χώρα, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντρέας Μιχαέλις, απαντώντας σε ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από το κόμμα Die Linke, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι αρνήσεις χορήγησης άδειας εισόδου σε Γερμανούς πολίτες και οι συλλήψεις πολιτών της κεντροευρωπαϊκής χώρας έχουν αυξηθεί σημαντικά στην Τουρκία από τον Ιούλιο 2016, όταν συνετρίβη μια απόπειρα πραξικοπήματος στις Ένοπλες Δυνάμεις της γειτονικής χώρας.

Στο πλαίσιο της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε στη συνέχεια και διήρκεσε δύο χρόνια, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στην Τουρκία -περιλαμβανομένων προσωπικοτήτων της αντιπολίτευσης, πανεπιστημιακών, δημόσιων λειτουργών και δημοσιογράφων- απολύθηκαν από τις δουλειές τους ή συνελήφθησαν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Χαχα

    Μήπως οι εν λόγο Γερμανοί ειναι Τούρκοι στην καταγωγή τους με τουρκική υπηκοότητα ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει