Άνδρας επέζησε σφηνωμένος σε βράχους για 4 μέρες

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του κράτησε 10 ώρες


ΚΟΣΜΟΣ
9:15
09/08/2019
Άνδρας επέζησε σφηνωμένος σε βράχους για 4 μέρες
loading

Άγιο φαίνεται πως είχε ένας άνδρας στην Καμπότζη ο οποίος κατάφερε να επιζήσει, ενώ είχε σφηνώσει ανάμεσα σε βράχους για τέσσερις μέρες!

Ο Sum Bora, όπως ανέφερε η Αστυνομία, είχε πάει σε μια βραχώδη περιοχή για να μαζέψει περιττώματα νυχτερίδων όταν του έπεσε ο φακός του σε μία χαράδρα. Στην προσπάθειά του να τον πιάσει γλίστρησε και σφήνωσε ανάμεσα στους βράχους.

Τα περιττώματα των νυχτερίδων -γνωστά ως guano- χρησιμοποιούνται ως λίπασμα και πωλούνται από τους φτωχούς αγρότες προκειμένου να έχουν συμπληρωματικό εισόδημα.

Η οικογένειά του Sum άρχισε να τον αναζητά όταν δεν έδωσε ίχνη ζωής για τρεις μέρες. Τελικά τον εντόπισε ο αδερφός του στην περιοχή Μπαταμπάνγκ και ειδοποίησε τις Αρχές.

Περίπου 200 διασώστες τον απεγκλώβισαν θρυμματίζοντας κομμάτια των βράχων, σε μια επιχείρηση που κράτησε 10 ώρες. Αμέσως ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Καμπότζη είναι μία από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, με το το 35% του πλυθυσμού της (15,2 εκατομμύρια) να ζει σε συνθήκες φτώχειας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει