Άγιο φαίνεται πως είχε ένας άνδρας στην Καμπότζη ο οποίος κατάφερε να επιζήσει, ενώ είχε σφηνώσει ανάμεσα σε βράχους για τέσσερις μέρες!

Ο Sum Bora, όπως ανέφερε η Αστυνομία, είχε πάει σε μια βραχώδη περιοχή για να μαζέψει περιττώματα νυχτερίδων όταν του έπεσε ο φακός του σε μία χαράδρα. Στην προσπάθειά του να τον πιάσει γλίστρησε και σφήνωσε ανάμεσα στους βράχους.

Τα περιττώματα των νυχτερίδων -γνωστά ως guano- χρησιμοποιούνται ως λίπασμα και πωλούνται από τους φτωχούς αγρότες προκειμένου να έχουν συμπληρωματικό εισόδημα.

Η οικογένειά του Sum άρχισε να τον αναζητά όταν δεν έδωσε ίχνη ζωής για τρεις μέρες. Τελικά τον εντόπισε ο αδερφός του στην περιοχή Μπαταμπάνγκ και ειδοποίησε τις Αρχές.

Περίπου 200 διασώστες τον απεγκλώβισαν θρυμματίζοντας κομμάτια των βράχων, σε μια επιχείρηση που κράτησε 10 ώρες. Αμέσως ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Καμπότζη είναι μία από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, με το το 35% του πλυθυσμού της (15,2 εκατομμύρια) να ζει σε συνθήκες φτώχειας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.