Άγιο φαίνεται πως είχε ένας άνδρας στην Καμπότζη ο οποίος κατάφερε να επιζήσει, ενώ είχε σφηνώσει ανάμεσα σε βράχους για τέσσερις μέρες!

Ο Sum Bora, όπως ανέφερε η Αστυνομία, είχε πάει σε μια βραχώδη περιοχή για να μαζέψει περιττώματα νυχτερίδων όταν του έπεσε ο φακός του σε μία χαράδρα. Στην προσπάθειά του να τον πιάσει γλίστρησε και σφήνωσε ανάμεσα στους βράχους.

Τα περιττώματα των νυχτερίδων -γνωστά ως guano- χρησιμοποιούνται ως λίπασμα και πωλούνται από τους φτωχούς αγρότες προκειμένου να έχουν συμπληρωματικό εισόδημα.

Η οικογένειά του Sum άρχισε να τον αναζητά όταν δεν έδωσε ίχνη ζωής για τρεις μέρες. Τελικά τον εντόπισε ο αδερφός του στην περιοχή Μπαταμπάνγκ και ειδοποίησε τις Αρχές.

Περίπου 200 διασώστες τον απεγκλώβισαν θρυμματίζοντας κομμάτια των βράχων, σε μια επιχείρηση που κράτησε 10 ώρες. Αμέσως ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Καμπότζη είναι μία από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, με το το 35% του πλυθυσμού της (15,2 εκατομμύρια) να ζει σε συνθήκες φτώχειας.