Στα Σκόπια ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ

Ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Ελλάδα ο Φίλιπ Ρίκερ


ΚΟΣΜΟΣ
22:13
25/07/2019
Στα Σκόπια ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ
loading

Επίσκεψη στα Σκόπια πραγματοποιεί ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, Φίλιπ Ρίκερ, μετά την ολοκλήρωση των επαφών και συναντήσεων που είχε στην Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη).

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια στο Twitter, ο κ. Ρίκερ, συνοδευόμενος από τη νέα πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στα Σκόπια, Κέιτ Μπιρνς, συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Μπίτολα (Μοναστήρι) και το Καβάνταρτσι καθώς και με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και της νεολαίας προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις προσδοκίες τους.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η κ. Μπιρνς, η οποία προτού αναλάβει τα νέα καθήκοντά της ως επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στη χώρα είχε διατελέσει επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τις επαφές που είχαν, μαζί με τον κ. Ρίκερ, με «αυτούς τους δυναμικούς νέους ανθρώπους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει