«”Γριά” η Φερνάντες και “μονόφθαλμος” ο Κίρσνερ»

«Την πάτησε» εξαιτίας του ανοιχτού μικροφώνου ο πρόεδρος της Ουρουγουάης


ΚΟΣΜΟΣ
14:41
06/04/2013
«"Γριά" η Φερνάντες και "μονόφθαλμος" ο Κίρσνερ»
loading

Τα ξεχασμένα ανοιχτά μικρόφωνα συχνά αποκαλύπτουν αλήθειες ή εκθέτουν δημόσια πρόσωπα. Τελευταίο «θύμα» τους, ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, Χοσέ Μουχίκα, ο οποίος στη διάρκεια συζήτησης για τις σχέσεις με την γειτονική Αργεντινή, «στόλισε» κανονικά τον μακαρίτη τέως πρόεδρο και την νυν πρόεδρο.

Στη διάρκεια της συνομιλίας, ο Μουχίκα εξηγούσε στον συνομιλητή του ότι παλαιότερα για να καταφέρεις κάτι σε σχέση με την Αργεντινή, έπρεπε να μιλήσεις με την Βραζιλία. Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στον τέως πρόεδρο Νέστορ Κίρνσερ και τη σύζυγό του, νυν πρόεδρο Κριστίνα Φερνάντες.

Ο Μουχίκα, θεωρώντας ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά, είπε:"τούτη εδώ η γριά είναι χειρότερη από τον μονόφθαλμο".

Η «γριά» του διαλόγου προφανώς είναι η ομόλογός του Κριστίνα Φερνάντες και «μονόφθαλμος» ο Νέστορ Κίρσνερ, ο οποίος έμοιαζε με μονόφθαλμο, επειδή το ένα του μάτι ήταν σχεδόν κλειστό.

Στον ίδιο διάλογο, ο Μουχίκα συμπλήρωσε ότι τουλάχιστον ο «μονόφθαλμος» ήταν πολιτικός, αντίθετα η Κριστίνα είναι «ξεροκέφαλη».

Φυσικά, το θέμα πήρε διαστάσεις μέσω Twitter και o πρόεδρος της Ουρουγουάης εξήγησε ότι μιλούσε για τη Βραζιλία και ότι ουδέποτε έκανε αναφορά στο προεδρικό ζεύγος της Αργεντινής.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση της Αργεντινής εξέφρασε και επίσημα τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός, ιδίως για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήθηκαν για έναν άνθρωπο που δεν ζει πλέον.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει