Ένας συνταξιούχος νοσηλευτής ψυχιατρικής πτέρυγας βρήκε ξανά τη ζωή μέσα από το παράξενο χόμπι του, τη φωτογραφία.

Γιατί η φωτογραφία είναι παράξενο χόμπι; Γιατί εδώ μιλάμε αποκλειστικά για φωτογραφίες με κούκλες του σεξ!

Ο 59χρονος Βρετανός Dean Bevan μοιράζεται πια το σπίτι του με 12 κούκλες του σεξ, ή καλύτερα 12 πλαστικές γυναίκες, όπως θέλει να τις αποκαλεί. Οι οποίες έχουν μάλιστα και εναλλάξιμα κεφάλια, δημιουργώντας έτσι πολύ περισσότερους συνδυασμούς. Έχει εξάλλου και μια μεγάλη συλλογή από φορεματάκια και είδη μακιγιάζ, δημιουργώντας διαφορετικά στιλ κάθε τόσο.

Το πάθος με τις συνθετικές γυναίκες το απέκτησε ο Dean όταν είδε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας και αποφάσισε να αγοράσει την πρώτη του κούκλα, μια ξανθιά με αβυσσαλέα προσόντα.

Μόνο που, όπως λέει, δεν έχει σεξουαλική επαφή με όλες τους. Η αγαπημένη του, αυτή με την οποία μοιράζεται το κρεβάτι αλλά και τη ζωή του, είναι η Sarah: «Μέσα σε μερικές ώρες, σταμάτησα να τη βλέπω ως πράγμα, ήταν πια κάτι διαφορετικό. Εννοείται ότι της μιλάω κάποιες φορές, δεν περιμένω όμως απάντηση».

Ο πατέρας δύο παιδιών προσπάθησε αρχικά να κρύψει την ερωτική του ζωή από τα παιδιά, στο τέλος όμως τους τα είπε όλα. Φοβόταν μην ντροπιαστεί στα μάτια τους. Παρά τις προσπάθειές του να το κρατήσει κρυφό, γινόταν όμως συνεχώς και πιο απρόσεκτος, κι έτσι ο γιος και η κόρη του το κατάλαβαν κάποια στιγμή. «Δεν παραδέχτηκα ποτέ στα παιδιά πόσο μόνος ένιωθα κάποιες στιγμές γιατί δεν ήθελα να τα επιβαρύνω με τα δικά μου».

Όταν τους το είπε, «ανακουφίστηκα πραγματικά, γιατί τώρα μπορώ να το συζητώ μαζί τους και είμαι πολύ χαρούμενος που με υποστηρίζουν σε ό,τι κάνω. Τα παιδιά μου είναι πολύ ανοιχτόμυαλα».

«Κούκλες αγάπης» αποκαλεί ο Dean την πλαστική γυναικεία συντροφιά του, θεωρώντας πως το «κούκλες του σεξ» είναι πολύ περιοριστικός όρος…