Το 9χρονο κορίτσι που έφερε στον κόσμο ένα μωράκι πριν από μερικές ημέρες στο Μεξικό ίσως τελικά δεν είναι μόνο 9 χρονών αλλά μεγαλύτερης ηλικίας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η MailOnline υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το κορίτσι να είναι 15 χρονών ή και μεγαλύτερο και ότι η μητέρα της είπε ψέματα για την ηλικία της όταν την πήγε στο νοσοκομείο για να γεννήσει.

Όπως ανέφερε ο Antonio Munoz Serrano, επίτροπος υγείας στην πολιτεία Jarisco, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε χτες το βράδυ τα «ιατρικά χαρακτηριστικά του παιδιού δεν είναι αυτά που θα περίμενε κανείς από μία 9χρονη».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ερευνάται η υπόθεση και οι ευθύνες της οικογένειάς της εκφράζοντας ανησυχία για την ψυχική υγεία του παιδιού.


Η μητέρα της μικρής

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, εγείρονται ερωτήματα ως προς το γιατί η μητέρα και ο πατριός της δήλωσαν λανθασμένη ηλικία, γεγονός που προκάλεσε σοκ στην παγκόσμια κοινωνία και είχε ως αποτέλεσμα να εξετάζεται το ενδεχόμενο παιδικής κακοποίησης.

Μία εξήγηση, σύμφωνα με τις πηγές της MailOnline, είναι ότι η μητέρα της ήθελε να την γράψει σε σχολείο για πρώτη φορά, γιατί δεν είχε πάει μέχρι τώρα.

Μία άλλη εξήγηση, κάτι που ισχυρίζονται οι γείτονες της οικογένειας, είναι ότι η μητέρα του παιδιού που εργάζεται ως ιερόδουλος, ενδεχομένως να ήθελε «να ρίξει» και την κόρη της στο επάγγελμα. Μια 9χρονη ίσως μπορούσε να «βγάλει περισσότερα χρήματα από έναν πελάτη, σε σχέση με μια έφηβη».