Ο 25χρονος παιδόφιλος Leigh Arense καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 12χρονου κοριτσιού από το Cambridgeshire.

Ο νεαρός άντρας είχε κρυφτεί στο δωμάτιο του κοριτσιού και έκανε σεξ μαζί του βλέποντας ταινίες πορνό επί δύο ημέρες, ενώ οι γονείς της ήταν στον κάτω όροφο του σπιτιού, μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει.

Κάθε φορά που η μητέρα της πήγαινε στο δωμάτιό της για να την ελέγξει και να δει τι κάνει, εκείνος κρυβόταν πίσω από την πόρτα.

Ο Arense ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι πίστευε ότι το κορίτσι –που γνώρισε σε σελίδα chat στο διαδίκτυο- ήταν 14 ετών και συνειδητοποίησε την πραγματική της ηλικία μόνο όταν η μητέρα της τής έκανε παρατήρηση ότι μύριζε καπνός στο δωμάτιό της και ότι δεν επιτρέπεται σε μια 12χρονη να καπνίζει.

Μετά από τις δύο μέρες το κορίτσι τον ακολούθησε στο Λονδίνο. Οι γονείς της κάλεσαν την αστυνομία όταν αντιλήφθηκαν ότι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 4 χρόνια φυλάκιση.

«Δεν ήταν ένα κορίτσι 18, 19 ετών. Είσαι ενήλικας. Γνώριζες ότι οι γονείς της ήταν στο σπίτι όσο εσύ κρυβόσουν στο δωμάτιό της. Ήταν τρομερά ανεύθυνο από μέρους σου που δε γνώριζες πόσο χρονών ήταν» είπε ο δικαστής Jonathan Haworth.