Δύο μοτοσικλετιστές σέρνουν με τη μηχανή τους μία γάτα σε δρόμο της Ινδονησίας, επειδή ο ένας από αυτούς «άκουσε φωνές» που του είπαν να το κάνει.

Η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο ήταν απρόθυμη να αντιμετωπίσει τους δύο άνδρες, καθώς φοβήθηκε για τη σωματική της ακεραιότητά.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο συνεπιβάτης που καθόταν στο πίσω μέρος της μηχανής ήταν αυτός που τραβούσε τη γάτα, αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν το ζωάκι ήταν ζωντανό».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η αστυνομία εντόπισε τον έναν ύποπτο, χρησιμοποιώντας την πινακίδα της μηχανής και προχώρησε στη σύλληψή του. Πρόκειται για έναν 29χρονο άνδρα με τα αρχικά ML.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο ML και ο συνεργός του χτύπησαν την αδέσποτη γάτα μέχρι να μην μπορεί να κινηθεί και έπειτα έδεσαν ένα σχοινί γύρω από τον λαιμό της, πριν στη συνέχεια τη δέσουν και τη σύρουν από το πίσω μέρος της μηχανής.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ο συλληφθείς ανέφερε ότι «άκουσε φωνές» που τον προέτρεψαν να βασανίσει τη γάτα. Ωστόσο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση υποψιάζονται ότι ο 29χρονος ενδέχεται να πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια και δεν μπορούν να θεωρήσουν την κατάθεσή του αξιόπιστη.

Οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον συνεργό του, ωστόσο δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν η γάτα επέζησε της δοκιμασίας της.

Δείτε το βίντεο εδώ.