H φαεινή ιδέα που είχαν δυο ανήλικα κορίτσια από το Σαιντ Λούις του Μιζούρι να πάρουν κρυφά το αυτοκίνητο της θείας τους και να πάνε βόλτα στην πόλη τούς γύρισε μπούμερανγκ και τις έμπλεξε σε περιπέτειες.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KSDK, η βόλτα των 15χρονων δεν είχε μεγάλη διάρκεια, καθώς δύο αγόρια της ηλικίας τους, τους έκλεψαν το όχημα υπό την απειλή όπλων.

«Τα κορίτσια κάθονταν στο αυτοκίνητο όταν δύο άγνωστα αγόρια ηλικίας 14 και 15 ετών τις πλησίασαν και τις απείλησαν με όπλα. Οι ύποπτοι άνοιξαν τις πόρτες και υποχρέωσαν τα κορίτσια να βγουν έξω. Όταν ένα από τα αγόρια πυροβόλησε στον αέρα, το ένα κορίτσι του έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και μετά το έβαλαν στα πόδια», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Έντρομες οι δυο ανήλικες ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες. Θα είναι πολύ τυχερές αν η θεία τους αποφασίσει να μην ζητήσει να τους αποδοθούν κατηγορίες για να τις τιμωρήσει παραδειγματικά. Ακόμα κι έτσι πάντως οι πιτσιρίκες έχουν μπει σε μπελάδες καθώς δεν διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης.

«Οι ύποπτοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν από το σημείο. Κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ η αστυνομία δεν τους έχει εντοπίσει ακόμα», προσθέτει το ρεπορτάζ.