Μια οπαδός των Philadelphia Eagles’ πήρε βαρέως την ήττα της ομάδας της από τους New Orleans Saints και ξέσπασε στην αγαπημένη της και το σκύλο τους.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 13/1, σε ξενοδοχείο της Κομητείας Νόρθαμπτον στην Πενσυλβάνια. Συγκεκριμένα, η Kirsten J. Gaskins, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να καβγαδίζει με τη σύντροφό της με αφορμή την ήττα των Eagles’. Όταν τα αίματα άναψαν, της επιτέθηκε σπρώχνοντάς την και χτυπώντας την.

Το θύμα γρατζούνισε την 31χρονη στο πρόσωπο και επιχείρησε να το σκάσει, αλλά τότε η Gaskins την απείλησε λέγοντάς της πως αν φύγει θα σκοτώσει το σκύλο τους, τον οποίο είχε ήδη τοποθετήσει στο φούρνο μικροκυμάτων.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, η Gaskins είχε φύγει, ωστόσο επέστρεψε λίγο αργότερα, λέγοντας στη σύντροφό της να μαζέψει τα πράγματά της για να φύγουν.
Αρνήθηκε να μιλήσει στους αστυνομικούς, όπως επίσης και να τους δείξει την ταυτότητά της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στον φούρνο μικροκυμάτων το σκύλο τους ράτσας Πομεράνιαν που μετά βίας χωρούσε μέσα και τον έβγαλαν έξω. Η 31χρονη κατηγορείται για βιαιοπραγία, παρενόχληση και κακοποίηση ζώου.