H Aviva Rocks ήταν ένα goth κορίτσι γεμάτο ανασφάλειες. Είχε μακριά μαύρα μαλλιά, λεπτά χείλη, μικρό στήθος και μια αδύνατη σε γενικές γραμμές σιλουέτα. Όλα αυτά άλλαξαν όταν η Ελβετίδα αποφάσισε να μοιάσει στη διάσημη κούκλα Barbie. Μέσα σε λίγα χρόνια η εικόνα της άλλαξε άρδην λόγω των πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε για να αυξήσει (υπερβολικά) το στήθος της, να αλλάξει το πρόσωπό της, τα χείλη της, αλλά και τα οπίσθιά της.

«Πριν τις επεμβάσεις το πρόσωπό μου ήταν τρομακτικό, καθόλου όμορφο» σημειώνει.

Μέχρι τώρα έχει ξοδέψει περισσότερα από 50.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει στην Barbie. Και δεν θα σταματήσει εδώ, καθώς στα άμεσα πλάνα της είναι να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης πλευρών. «Μου αρέσει η Barbie γιατί είναι ψεύτικη. Είναι πάντα χαρούμενη και κάνει ό,τι θέλει», λέει.

Εκείνο το goth κορίτσι είναι σήμερα μια ξανθιά σεξοβόμβα που ζει μόνιμα στο Κάλπε της Ισπανίας μαζί με τα σκυλιά της και εργάζεται ως camgirl, γυρίζοντας σέξι βίντεο που ανεβάζει στο διαδίκτυο.

Στο παραμύθι της, όπως λέει, δεν υπάρχει Κen και ούτε έχει ανάγκη κάποιο αρσενικό. «Δεν υπάρχει κάποιος άνδρας στη ζωή μου. Δεν χρειάζομαι κάποιον. Περνάω καλά μόνη μου, είμαι ευτυχισμένη, γιατί λοιπόν να χρειάζομαι άνδρα;».