Αν ήσασταν fan του καναδικού μέταλ συγκροτήματος Witchrot, σας έχουμε άσχημα νέα: η μπάντα μάλλον δεν θα βγάλει σύντομα κάποιο νέο τραγούδι. Και υπάρχει σοβαρός λόγος.

Οι Witchrot, λοιπόν, θα παραμείνουν επ’ αόριστον «σιωπηλοί», επειδή η σύντροφος ενός από τα μέλη του συγκροτήματος τον απάτησε με τον κιθαρίστα. Α, και δευτερευόντως επειδή πέθανε ο ντράμερ τους. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ανακοινώθηκε επίσημα στη σελίδα της μπάντας στο Facebook, όπου ο απατημένος (και έξαλλος) Peter έγραψε τα εξής, συνοδεύοντάς τα με μία φωτογραφία μίας σπασμένης κιθάρας πεταμένης στα σκουπίδια:

«Λόγω της ατυχούς πραγματικότητας, ότι ο κιθαρίστας μας, γ…σε την εδώ και επτά χρόνια κοπέλα μου, οι WITCHROT θα παραμείνουν σε παρατεταμένη “χειμερία νάρκη”. Εγώ, ωστόσο, θα συνεχίσω το συγκρότημα σε άλλο χώρο και χρόνο, όντας γεμάτος μίσος, η μουσική κυλά σιγά-σιγά και αναμφίβολα θα γίνει η πιο καταστροφική, βασανιστική μουσική που έχω δημιουργήσει ποτέ. Ευχαριστώ για την υποστήριξη, stay heavy – Peter. Επίσης, πέθανε ο ντράμερ μας…».