Ένας μηχανικός μηνύει την κατασκευάστρια εταιρία Persimmon Homes, όταν στο σπίτι που αγόρασε εντόπισε «80 ελαττώματα».

Ο 53χρονος Darren Harris πλήρωσε 210.000 λίρες (240.000 ευρώ) για ένα σπίτι με τέσσερα δωμάτια στο Πέμπροκσαϊρ της Ουαλίας πριν αυτό ολοκληρωθεί, καθώς οι μακέτες έδειχναν εντυπωσιακές. Και τώρα λέει πως το οίκημα είναι ο περίγελος της γειτονιάς, καθώς η κατασκευή έμεινε ημιτελής, όπως βλέπουμε εξάλλου και στο βίντεο.

Η Persimmon αναγνωρίζει πως τα έκανε μαντάρα και δηλώνει πως «εργαζόμαστε για να πετύχουμε μια ικανοποιητική κατάληξη». Ο Harris λέει πως τα προβλήματα ξεκίνησαν με το που παρέλαβε τα κλειδιά τον Ιούνιο, με τους τοίχους να μην είναι ίσιοι και πολλά τούβλα να προεξέχουν.

Ακόμα και την πόρτα δεν μπορούσε να ανοίξει, καθώς την είχαν περάσει φαίνεται στο άψε-σβήσε και το πλαίσιο είχε λασκάρει. «Όλα έχουν χτιστεί με απαίσιο τρόπο, η δουλειά είναι τραγικά κακή. Τα προβλήματα είναι απίστευτα», λέει ο ιδιοκτήτης.

Ακόμα και το τσιμέντο δείχνει πως λείπει σε πολλά σημεία, χαρακτηρίζοντας το σπίτι επικίνδυνο. «Το ισόγειο δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον κήπο, ενώ και οι υδρορροές έχουν τοποθετηθεί λάθος, με αποτέλεσμα το νερό να τις προσπερνά»!

Και λέει πως ακόμα και ο γάμος του δοκιμάστηκε, καθώς το στρες από την όλη οδύσσεια παραήταν βαρύ για τη σύζυγό του…