Σε 12ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 23χρονος άνδρας στη Νότια Καρολίνα καθώς προκάλεσε μόνιμη βλάβη στο στόμα της πρώην κοπέλας του.

Στις 21 Οκτωβρίου του 2017 ο Seth Aaron Fleury συναντήθηκε με την πρώην σύντροφό του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλά η συζήτηση δεν κατέληξε πουθενά καθώς διαφώνησαν.

Όταν η κοπέλα του είπε πως δεν θέλει να είναι ξανά μαζί του, ο νεαρός εκνευρίστηκε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Εκείνη τραβήχτηκε και τότε της δάγκωσε το κάτω χείλος της με τόση δύναμη που το ακρωτηρίασε.

Η κοπέλα υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση πλαστικής με τους γιατρούς να προσπαθούν να επανασυνδέσουν το ακρωτηριασμένο μέρος στο χείλος της. Η επέμβαση ωστόσο δεν στέφθηκε με επιτυχία με αποτέλεσμα η κοπέλα να ζει σήμερα «με μόνιμη, σοβαρή ουλή και μόνιμο περιορισμό στο εύρος κίνησης του στόματός της», σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο.

«Ας ελπίσουμε πως αυτή η ποινή φυλάκισης θα κάνει ξεκάθαρο τόσο στον εν λόγω κατηγορούμενο όσο και σε άλλους δράστες πως η οικογενειακή βία, σε οποιαδήποτε μορφή της, δεν είναι αποδεκτή», ανέφερε ο δικαστής Walt Wilkins.

Ο Fleury δεν θα έχει το δικαίωμα να αιτηθεί αποφυλάκιση υπό όρους μέχρι να συμπληρώσει τουλάχιστον το 85% της ποινής που του επιβλήθηκε.