Ένας 17χρονος στο Λόνγκμπεντον του Νιούκαστλ επιχείρησε αργά το βράδυ της Τρίτης 21/8 να κλέψει ένα πολυτελές SUV. Πού να φανταζόταν όμως ότι το όχημα που είχε βάλει στο μάτι ήταν ενός… υπερήρωα.

Γύρω στις 23.30 το βράδυ τοπική ώρα ο πιτσιρικάς κατάφερε να παραβιάσει το πολυτελές Range Rover που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από ένα σπίτι, όταν ξαφνικά η πόρτα του φράχτη άνοιξε και εμφανίστηκε ένας ολόγυμνος άνδρας που έτρεξε προς το μέρος του να τον πιάσει. Ήταν ο Στίβεν Κάλεν, ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος βρισκόταν στο κρεβάτι με τη φίλη του όταν άκουσαν το συναγερμό του αυτοκινήτου να ενεργοποιείται.

«Κοίταξα από το παράθυρο και είδα κάποιον στη θέση του οδηγού που έμοιαζε να προσπαθεί να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο. Ο Στίβεν πήγε να πηδήξει από το παράθυρο! Κατέβηκε τις σκάλες και βγήκε έξω να τον κυνηγήσει», περιγράφει στη Sun η σύντροφος του ιδιοκτήτη, Νίκολα Μπάλντγουιν.

Ο επίδοξος κλέφτης αιφνιδιάστηκε, πετάχτηκε έξω από το SUV και προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά ο 29χρονος άνδρας όρμηξε πάνω του και τον έριξε στο έδαφος. «Κατάλαβε ότι ήμουν γυμνός και δεν ήξερε που να βάλει τα χέρια του», περιγράφει ο Στίβεν Κάλεν.

«Συγνώμη, συγνώμη», ψέλλισε ο έφηβος φοβισμένος, αλλά στάθηκε τυχερός καθώς ο γυμνός ιδιοκτήτης τον άφησε να φύγει όταν διαπίστωσε το νεαρό της ηλικίας του. Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία εντόπισε τον πιτσιρικά, ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν προχώρησε σε μήνυση καθώς όπως χαρακτηριστικά λέει «όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Μιλώντας για την περιπέτειά του πάντως το έριξε στο χιούμορ. «Είμαι ο γυμνός νίντζα», είπε για να προσθέσει: «Το αυτοκίνητο είναι η υπερηφάνεια μου και η ευχαρίστησή μου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μου το κλέψει κάποιος».