Δύο πελώρια χέρια «κρατούν» την «Χρυσή Γέφυρα» του Βιετνάμ

Απόκοσμη ομορφιά που εντυπωσιάζει - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
11:26
31/07/2018
Δύο πελώρια χέρια «κρατούν» την «Χρυσή Γέφυρα» του Βιετνάμ
2
loading

Εντυπωσιάζει επισκέπτες η τεράστια πεζογέφυρα που άνοιξε πρόσφατα στην πόλη Ντα Νανγκ του Βιετνάμ.

Ο σχεδιασμός της γέφυρας, που αποτελεί δημιούργημα της εταιρείας TA Landscape Architecture, δίνει την εντύπωση ότι στηρίζεται στα πελώρια χέρια ενός γίγαντα που αναδύονται από τους λόφους. Κατά μήκος του μήκους 150 μέτρων διαδρόμου της γέφυρας είναι φυτεμένα χρυσάνθεμα lobelia, δίνοντας μια μοβ «ραφή» στην κατασκευή.

Η «Χρυσή Γέφυρα» (όπως είναι η ονομασία της) στέκει σε ύψος 1.400 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στους λόφους Μπα Να, έχει μήκος 150 μέτρων και προσφέρει φανταστική θέα στο καταπράσινο βουνό. Η κατασκευή της κράτησε περίπου έναν χρόνο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ακόμα και το πολύπαθο Βιετναμ

    έχει κάτι σύγχρονο να δείξει. Δεν χρειάζονται τόσο πολλά χρήματα. Έμπνευση και αγάπη για αυτό που κάνεις χρειάζονται. Αλλά θα μου πεις, εδώ ο ΤΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι μπορεί για να ισοπεδώσει αυτούς που ξεχωρίζουν στον τομέα τους, με την τέχνη θα ασχοληθεί;

    1. avatar ΜΟΥΡ ΛΑ

      ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ, ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει