Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε στις αρχές Ιουλίου μια 23χρονη κοπέλα από το Όρεγκον, η οποία έπεσε με το αυτοκίνητό της από γκρεμό και χρειάστηκε να περάσει 7 ημέρες σε μια ερημική παραλία χωρίς νερό και τροφή, μέχρι να εντοπιστεί.

Στις 6 Ιουλίου η Άντζελ Χερνάντεζ οδηγούσε το τζιπ της στο Μπιγκ Σερ. Κάποια στιγμή πετάχτηκε μπροστά της ένα μικρό ζώο και στην προσπάθειά της να το αποφύγει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε από γκρεμό 76 μέτρων σε ένα μικρό κομμάτι ερημικής παραλίας που εξαφανίζεται με την παλίρροια.

Όταν ξύπνησε μέσα στο κουφάρι του αυτοκινήτου της συνειδητοποίησε ότι υπήρχε νερό που έφτανε μέχρι τα γόνατά της. Παρά τους έντονους πόνους που αισθανόταν κατάφερε να βγει από το όχημα και να εκτιμήσει την κατάσταση. Δεν θυμόταν την πτώση, αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπο για να επιστρέψει στο δρόμο.

Για μέρες έμεινε σε εκείνο το σημείο, φωνάζοντας με την ελπίδα κάποιος περαστικός να την εντοπίσει. Για να μην αφυδατωθεί ο οργανισμός της έγλειφε τη δροσιά και προσπαθούσε να φροντίσει πρόχειρα τα τραύματά της.

Για καλή της τύχη ένα ζευγάρι πεζοπόρων ανακάλυψαν το κουφάρι του αυτοκινήτου και άρχισαν να ψάχνουν για επιζώντες. Εντόπισαν την Χερνάντεζ στην κορυφή ενός βράχου. Εκείνη δεν μπορούσε να το πιστέψει, καθώς νόμιζε ότι ονειρευόταν.

Με τη βοήθειά τους ανέβηκε στο δρόμο και από εκεί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, ρήξη πνεύμονα, έντονο ηλιακό έγκαυμα, είχε σπασμένα πλευρά, σπασμένη κλείδα και σπασμένα αγγεία στα μάτια της. Παρ’ όλα αυτά η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη από την εμπειρία που βίωσε.

«Νιώθω σαν να έχω όλα όσα ήθελα. Συνάντησα κάποιες από τις πιο όμορφες ανθρώπινες υπάρξεις που θα μπορούσα να συναντήσω σε όλη μου τη ζωή. Έζησα μια εμπειρία μοναδική και τρομακτική που δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει μεγαλύτερος σκοπός για μένα σε αυτήν τη ζωή. Η ζωή είναι απίστευτη», έγραψε μεταξύ άλλων στα social media.