Η Τερέζα Σίμπσον προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά της. «Δεν έχασα μόνο τον γιο μου, αλλά και τον καλύτερό μου φίλο. Μου λείπει κάθε μέρα», λέει προσπαθώντας να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας. Δεν είναι εύκολο…

Τον περασμένο Οκτώβριο ο γιος της, Κένεθ Γουάιτ, από το Μίσιγκαν, επέστρεφε σπίτι του από τη δουλειά, οδηγώντας το φορτηγάκι του.
Ξαφνικά μια πέτρα διαπέρασε το παρμπρίζ και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι. Λίγο αργότερα ο 32χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Άφησε πίσω του τη μνηστή του και τον 5χρονο γιο του.

Η πέτρα βάρους 4 κιλών εκτοξεύτηκε από μια πεζογέφυρα στο Vienna Township. Ήταν μια από τις πολλές που πέταξε μια παρέα πέντε εφήβων (από 15 έως 16 χρόνων) που είχε πάει εκεί για να «παίξει». Η αστυνομία μάζεψε από το δρόμο τουλάχιστον 20 πέτρες, μια εκ των οποίων ήταν 9 κιλά.

Μόνο που το παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία. Αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό, οι πέντε νέοι πήγαν σε κοντινό ταχυφαγείο για φαγητό.
Η αστυνομία τους εντόπισε και προχώρησε στη σύλληψή τους. Πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη καθώς κατηγορούνται για φόνο δεύτερου βαθμού.

Στις 16 Ιουλίου, στο δικαστήριο του Φλιντ, οι τέσσερις εξ αυτών συμφώνησαν να καταθέσουν κατά του φίλου τους Κάιλ Άνγκερ που κατηγορείται ότι ήταν αυτός που πέταξε την μοιραία πέτρα, με αντάλλαγμα η κατηγορία για φόνο δευτέρου βαθμού να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία. Εμφανίστηκαν μπροστά στον δικαστή και δήλωσαν ότι άλλαξαν γνώμη, καθώς αρχικά είχαν αποποιηθεί τις κατηγορίες που τους είχαν απαγγελθεί.

Ο Άνγκερ από την πλευρά του δεν έχει δηλώσει ενοχή μέχρι στιγμής. «Μια μέρα θα συγχωρήσω τα παιδιά, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορώ να το κάνω. Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη. Είμαι πολύ πληγωμένη», είπε η μητέρα του άτυχου 32χρονου.