Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί εις βάρος της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία εμπλέκεται σε σκάνδαλο με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ συνελήφθη χθες Τετάρτη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μάικλ Αβενάτι, σε στριπτιζάδικο του Οχάιο κατά τη διάρκεια του σόου της «Make America Horny Again» στο Κολόμπους του Οχάιο, από αστυνομικούς με πολιτικά. Το σόου αυτό το έχει παρουσιάσει σε σχεδόν 100 στριπτιζάδικα ανά τις ΗΠΑ.

Ο Αβενάτι εξήγησε ότι η πελάτισσά του συνελήφθη επειδή φέρεται ότι επέτρεψε να την αγγίξουν πελάτες με «ανάρμοστο τρόπο».

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε μία σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζουν πελάτες ούτε πρόσωπο που δεν είναι είναι μέλος της οικογένειάς του.

Τα δικαστικά αρχεία που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυα έδειξαν ότι οι κατηγορίες για διάπραξη τριών πλημμελημάτων εναντίον της Ντάνιελς αποσύρθηκαν.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι όλες κατηγορίες ενάντια στην πελάτισσά μου @StormyDaniels αποσύρθηκαν», τόνισε ο Αβενάτι με ανάρτηση στο Twitter, ευχαριστώντας τους εισαγγελείς για τον «επαγγελματισμό» τους.

Ο ίδιος είχε μιλήσει προηγουμένως για μια «στημένη» υπόθεση με «πολιτικό κίνητρο».

Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το Τραμπ το 2006, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ.