Την ώρα που στις ΗΠΑ ο δημόσιος διάλογος για την οπλοκατοχή καλά κρατεί, ένα νέο βίντεο αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο γιατί δεν πρέπει να κουβαλάμε όπλα παντού.

Ένας πράκτορας του FBI λοιπόν εκτός υπηρεσίας εθεάθη σε μπαρ του Ντένβερ στο Κολοράντο (Mile High Spirits Distillery and Tasting Bar) να του δίνει να καταλάβει στον χορό, μόνο που από τις έντονες φιγούρες του κάτι ιδιαίτερο συνέβη.

Το πιστόλι του έπεσε στο πάτωμα και την ώρα που σπεύδει να το μαζέψει, εκείνο εκπυρσοκροτεί στο πλήθος! Τη σφαίρα έφαγε ένας άτυχος θαμώνας στο πόδι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

strete

Ο ομοσπονδιακός πράκτορας βάζει κατόπιν το πιστόλι στο πίσω μέρος του παντελονιού του, θυμίζοντας κινηματογραφική ταινία. Δεν θα τη σκαπουλάρει βέβαια, παρά το χαλαρό της αντίδρασής του. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα δήλωσε πως «το περιστατικό ερευνάται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του Ντένβερ και οι κατηγορίες θα αποδοθούν από την Εισαγγελία του Ντένβερ».

Το FBI αρνήθηκε να σχολιάσει όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη, ο πρώην ομοσπονδιακός πράκτορας Brad Garrett δήλωσε ωστόσο στο πρωινό μαγκαζίνο της αμερικανικής τηλεόρασης «Good Morning America»: «Βρήκε μεγάλο μπελά για έναν καλό αριθμό παραβάσεων, τόσο πειθαρχικών όσο και ποινικών. Είναι λοιπόν πρώτης τάξεως παράδειγμα για το τι δεν πρέπει να κάνεις όταν είσαι οπλισμένος»…