Η 4η Μαΐου είναι γνωστή παγκοσμίως ως «Μέρα του Πολέμου των Άστρων» (Star Wars Day), κάτι που ώθησε πολλούς να γιορτάσουν με έναν κομματάκι ιδιαίτερο τρόπο.

Όπως μας λέει η γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub, τα στατιστικά εκείνη τη μέρα μονοπώλησαν οι αναζητήσεις που είχαν να κάνουν με το σύμπαν του «Star Wars», με τα σχετικά searches να καταγράφουν και πάλι τρελή αύξηση. Στις 4 Μαΐου 2017, είχαν αγγίξει το ιστορικό υψηλό του 1.043%!

rproyn1

Και στις φετινές αναζητήσεις το ενδιαφέρον έκλεψε η Πριγκίπισσα Λέια αλλά και οι πορνο-εκδοχές αυτού του μακρινού γαλαξία, με τη νέα ηρωίδα Ρέι να αποσπά καλό μερίδιο των αναζητήσεων. Το αντικείμενο που κατέγραψε μάλιστα τη μεγαλύτερη άνοδο φέτος ήταν το φωτόσπαθο, με αύξηση 766% σε σχέση με τις καθημερινές αναζητήσεις του.

Οι φίλοι της διαστημικής μυθολογίας αναζήτησαν ακόμα και τον Κάιλο Ρεν, τον νέο κακό, καθώς στο «Star Wars» υπάρχει προφανώς κάτι για τον καθένα. Το Pornhub μας λέει μάλιστα πως οι αυξημένες αναζητήσεις δεν έρχονται μόνο την 4η Μαΐου, αλλά και σε κάθε πρεμιέρα νέου επεισοδίου της ακαταμάχητης σειράς.

rproyn2

Μια λατρεία που δεν λέει να κοπάσει παρά τις δεκαετίες…