Όταν τα εστιατόρια υπερχρεώνουν το φαγητό που προσφέρουν, είναι φυσικό να σκεφτείς πως πρόκειται για υψηλή γαστρονομία σκαρωμένη με ανώτερης ποιότητας υλικά.

Για μια πελάτισσα όμως μόνο αλήθεια δεν ήταν αυτό, καθώς ήξερε ακριβώς από πού προερχόταν το καμαμπέρ των 15 ευρώ που της χρέωσε το εστιατόριο, μιας και είχαν ξεχάσει να το βγάλουν από τη συσκευασία του!

Αυτό έπαθε η Emma Daniels στο εστιατόριο Severn Shed του Μπρίστολ, όταν παρήγγειλε καμαμπέρ και πίστεψε πως πρέπει να ήταν αρκούντως φίνο, με βάση την τιμή του πάντα. Κι όμως, όταν έφτασε στο τραπέζι της παρατήρησε πως ήταν από τα σουπερμάρκετ Asda και κόστιζε… 1,31 ευρώ. Ναι, το εστιατόριο το χρέωσε πάνω από δέκα φορές πάνω!

dklyrn1

Η Emma περιέγραψε την περιπέτειά της στο Tripadvisor και τα πικρόχολα σχόλια έπεσαν βροχή, αναγκάζοντας τη διευθύντρια του Severn Shed, Ashley Kirwan, να ψελλίσει: «Πρέπει να το ερευνήσω, μοιάζει γελοίο. Είναι κάτι που πρέπει να δω προσωπικά. Είναι προφανώς κάτι που δεν έχω ξανακούσει. Είμαι εδώ καμιά βδομάδα και για μένα η δουλειά είναι πολύ καινούρια. Θα το δω πάντως και θα μιλήσω με τον άνθρωπο. Πρέπει να καταλάβουμε τι ακριβώς έγινε. Μέχρι τότε, δεν μπορώ να πω πολλά»…