Μετά την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στην εκπομπή του CBS «60 Minutes», οι τηλεθεατές έμειναν σχετικά ανικανοποίητοι καθώς δεν αποκάλυψε τίποτα πιπεράτο για τις συνευρέσεις της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο απόηχος της συνέντευξης πάντως είχε το ζουμί του, καθώς μάθαμε πως η πρώην πορνοστάρ μπορεί να περιγράψει τα γεννητικά όργανα του προέδρου!

Και ήταν ο δικηγόρος της, Michael Avenatti, αυτός που προχώρησε στη ροζ αποκάλυψη, μιλώντας στην εκπομπή «Today». Διστακτικός στην αρχή, κάποια στιγμή στριμώχτηκε από τη δημοσιογράφο και ομολόγησε: «Ήταν έτοιμη να συζητήσει ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τον κύριο Τραμπ, μπορεί να περιγράψει τα γεννητικά του όργανα, μπορεί να περιγράψει διάφορες συζητήσεις που έκαναν που δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας ότι αυτή η γυναίκα λέει την αλήθεια».

«Κι αν δεν λέει την αλήθεια, ας αφήσουμε τον πρόεδρο να την ξεμπροστιάσει και να την αποκαλέσει ψεύτρα. Ας αφήσουμε τον Τραμπ να βγει και να πει πως δεν συνέβη ποτέ», πρόσθεσε.

AP_070211047942

Ο πρόεδρος δεν έχει μιλήσει ακόμα για τους ισχυρισμούς της Ντάνιελς, προτιμώντας για την ώρα να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.