Το «Married At First Sight» είναι ένα διεθνές ριάλιτι που κάνει ό,τι ακριβώς υποδεικνύει ο τίτλος του: σκαρώνει ζευγάρια στα χαρτιά και τα παντρεύει μετά, με τους μελλόνυμφους να γνωρίζονται στα σκαλιά της εκκλησίας!

Οι ενώσεις που προκύπτουν από αυτό το τηλεοπτικό συνοικέσιο δεν φαίνεται πάντως να στεριώνουν και… ποιος θα το περίμενε δηλαδή; Στη βρετανική μάλιστα εκδοχή του, χώρισε πρόσφατα και το μόνο ζευγάρι που είχε απομείνει παντρεμένο με αυτό τον παράλογο τρόπο, κάνοντας το σόου να μοιάζει περισσότερο με «Χωρισμένους με την πρώτη ματιά».

Ο Ben εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αγγλίας για να μας πει πως αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τη Stephanie λίγους μόνο μετά την ένωσή τους με τις ευλογίες της τηλεόρασης.

«Η Stephanie κι εγώ συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι. Αλλά δεν μπορούσα να της δώσω αυτό που ήθελε και αυτό που χρειαζόταν … Γιατί να σπαταλάμε λοιπόν τον χρόνο μας αν δεν υπάρχει αυτό το κάτι; Με σκότωνε. Μετά το τέλος της εκπομπής, είπαμε να το προσπαθήσουμε, αλλά όπως λέει η μαμά μου ‘‘δεν ξέρεις κάποιον αν δεν ζήσεις μαζί του’’».

Σοφή η μαμά, λιγότερο σοφός ο γιος…