Leesa Hybrid Pillow το λένε και δεν είναι ένα συνηθισμένο μαξιλάρι, μιας και έχει ένα σωρό τρικ στη φαρέτρα του για να μας αποκοιμίζει γλυκά.

Πρώτα από όλα, ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που παραμένει πάντα αφράτο, για να μη βουλιάζει το κεφάλι και πιάνεται ο αυχένας.

Κι ενώ και οι δύο πλευρές του είναι καλυμμένες από υλικό που μένει πάντα δροσερό, όταν το αναποδογυρίσεις θα νιώσεις πραγματική ψύξη, χάρη στο ειδικό τζελ που έχει στο εσωτερικό του.

bmr6638z

Κι αν αυτά δεν φτάνουν, είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, αυξάνοντας κατά πολύ τον βαθμό στήριξης που παρέχει στο κεφάλι, ανταποκρινόμενο ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες προτιμήσεις ύπνου.

Το υβριδικό μαξιλάρι της Leesa Sleep χαιρετίστηκε ως τρανό νέο στον κόσμο του ραχατιού, παρέχοντας άμεση ανακούφιση από το στρες και την πίεση της ημέρας. «Πετύχαμε αυτό που σκεφτόμασταν με αυτό το μαξιλάρι δημιουργώντας ένα προϊόν με ανώτερο σχεδιασμό που προσφέρει στους πελάτες την ευελιξία που χρειάζονται για έναν καλό βραδινό ύπνο», δήλωσε σχετικά ο συνιδρυτής της φίρμας, Jamie Diamonstein, «υπάρχουν πολλά μαξιλάρια στην αγορά, κανένα ωστόσο δεν προσφέρει αυτά τα επίπεδα ρύθμισης».

fergte