Μία 27χρονη καθηγήτρια  σε λύκειο της Νότιας Καρολίνας, συνελήφθη από αστυνομικούς, καθώς πιάστηκε επ’ αυτοφόρω σε ερωτικές σκηνές με ανήλικο μαθητή της.

Η Ελίζαμπεθ Χίτον βρέθηκε ημίγυμνη μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ μαζί της εντοπίστηκε κι ένας 16χρονος μαθητής του σχολείου της, με τον οποίο διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Η 27χρονη Ελίζαμπεθ Χίτον Τέιλορ, καθηγήτρια του Greer High School στην περιοχή Greenville County της Νότιας Καλιφόρνιας, συνελήφθη την Πέμπτη γιατί έκανε σεξ με με μαθητή της στην άκρη του δρόμου, μέσα στο αυτοκίνητό της. Η γυναίκα, μάλιστα, έδωσε και πλαστά στοιχεία στον αστυνομικό, προκειμένου ο τελευταίος να μην ανακαλύψει την ταυτότητά της και εκτεθεί.

Όπως ανέφερε στην έκθεσή του ο βοηθός σερίφη, βρήκε την 27χρονη με τον νεαρό μέσα σε ένα SUV, γύρω στις 6:30 το απόγευμα, να είναι ημίγυμνοι και να κάνουν σεξ σε έναν δρόμο της μικρής πόλης Simpsonville.

Από την ανάκριση προέκυψε ότι η παντρεμένη καθηγήτρια είχε έρθει σε συνουσία με το μαθητή της τουλάχιστον δύο φορές από το ξεκίνημα του 2018. Μετά τη σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.250 δολάρια, ενώ απολύθηκε από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν.

Η καθηγήτρια συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου αλλά και για απείθεια, καθώς έδωσε ψεύτικα στοιχεία στους αστυνομικούς, ενώ οι αρχές ειδοποίησαν τόσο τους γονείς του ανήλικου μαθητή όσο και τη διεύθυνση του σχολείου.