Αυτοκτόνησε όταν είδε τη μείωση στη σύνταξή της

Η καρδιά της 78χρονης δεν άντεξε τις περικοπές


ΚΟΣΜΟΣ
21:38
03/04/2012
Αυτοκτόνησε όταν είδε τη μείωση στη σύνταξή της
3
loading

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι μια 78χρονη γυναίκα αυτοκτόνησε στο σπίτι της στην Σικελία όταν ανακάλυψε ότι η σύνταξή της από οκτακόσια ευρώ είχε περικοπεί στα εξακόσια ευρώ!

Η ηλικιωμένη γυναίκα ζούσε με τα τέσσερα παιδιά της (τρεις κόρες και ένα γιο) που δεν την αντιλήφθησαν όταν το πρωί στις δέκα τοπική ώρα ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της, στην πόλη Τζέλα της Σικελίας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έπεσε στο κενό.

Οι συγγενείς κάλεσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο θάνατος για την ηλικιωμένη γυναίκα επήλθε ακαριαία. Σύμφωνα με τα παιδιά της, η Νούντσια -όπως ονομαζόταν η Ιταλίδα συνταξιούχος- «ήταν βέβαιη ότι μετά την περικοπή της σύνταξής της δεν θα κατάφερνε ούτε να καλύψει τις βασικές της καθημερινές ανάγκες».

Όπως υπογραμμίζει ο Τύπος η τραγική αυτή ιστορία δεν αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση: τους πρώτους τρεις μήνες του 2012 τουλάχιστον δεκαέξι άτομα αυτοκτόνησαν ή αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν, στην Ιταλία λόγω οικονομικών προβλημάτων ή επειδή έχασαν την δουλειά τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar vega

  εδώ έχουμε σταματήσει την καταμέτρηση.Κ έπεται συνέχεια.

  1. avatar Stefanos

   Στους 1700 φτάσαμε μέσα στο 2011 .Επίσημα καταγεγραμμένους .Εκτός από τους συνανθρώπους μας που δηλώθηκαν ως καρδιακά-εγκεφαλικά για να μπορέσουν να έχουν μια αξιοπρεπή ταφή .

 2. avatar aragdou

  Δυστυχώς αυτούς δεν τους αγγίζει τίποτα....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει