Οι κάμερες ασφαλείας σε έναν κεντρικό δρόμο του Κεντ ήταν και το πειστήριο για την καταδίκη σε δύο χρόνια φυλάκιση ενός άνδρα 47 ετών για επίθεση και τραυματισμό ενός υπαλλήλου του δήμου που του έκοψε κλήση.

Ο Ντάνιελ Κορνίλ, που είχε 55 προηγούμενες καταδίκες για παραπτώματα συμπεριλαμβανομένου και του μαχαιρώματος ενός άνδρα, δεν συγκράτησε τα νεύρα του όταν αντίκρισε τον άνδρα που του είχε κόψει την κλήση.

Το όχημα του Κορνίλ ήταν μπροστά σε μία διάβαση αναπήρων και, όπως είναι φυσιολογικό, έλαβε κλήση για παράνομο παρκάρισμα.

Όπως είπε στο δικαστήριο, είχε μία «πολύ κακή μέρα» και με βιαιότητα έσπρωξε τον άνδρα ο οποίος έπεσε με σφοδρότητα σε έναν παρακείμενο τοίχο και στο έδαφος διαλύοντας τον ώμο του. Αλλά δεν του έφτανε μόνο αυτό καθώς τον χτύπησε με τα δύο του χέρια στη πλάτη ενώ έσπασε και την κάμερα που είχε πάνω του ο υπάλληλος για να σβήσει τα αποδεικτικά στοιχεία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.