Πολλοί αναγκάζονται να κάνουν μια δουλειά που δεν είναι ακριβώς ό,τι ονειρεύονταν, αν και ο άντρας της ιστορίας μας το πήγε πολύ παρακάτω το πράγμα.

Ο μισθός είναι μισθός και κάπως πρέπει να ζήσεις, γι’ αυτό ίσως και τα social media κατακεραύνωσαν με όλο τους το βιτριόλι τον Grant Coulson που βγήκε στην τηλεόραση να μας πει πως είναι πολύ διάσημος για να κάνει συμβατικές δουλειές.

Ο τύπος είχε εμφανιστεί σε ένα σόου και ένα τηλεοπτικό ριάλιτι όπου έβγαινε ραντεβού γυμνός («Undressed»), κι έτσι πήραν τα μυαλά του αέρα.

Ο 25χρονος θέλει να φτιάξει τα δόντια του και οι παρουσιαστές της εκπομπής «This Morning» του προσέφεραν μερικές επιλογές, μία εκ των οποίων ήταν να πιάσει δουλειά σε ένα ψαράδικο.

Ο Grant απέρριψε φυσικά την προσφορά εργασίας λέγοντας πως «δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να δουλεύεις σε μια ψαραγορά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα. Είναι εξευτελιστικό».

vbnvnbv

Κι έτσι πριν το καταλάβει βρήκε την ολοκαίνουρια Mercedes του γεμάτη ψάρια! Ο 25χρονος πήρε την αμοιβή των 2.000 λιρών για τη συμμετοχή του στο «This Morning» και την έδωσε προκαταβολή για το πολυτελές αμάξι.

Μόνο που «ξύπνησα για να τη βρω καλυμμένη με ψάρια. Κοίταξα έξω από το παράθυρό μου και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν. Δεν έχω ιδέα ποιος τα έβαλε εκεί. Πολλοί γείτονες σχολίασαν την εμφάνισή μου στην τηλεόραση και πολλοί ξέρουν επίσης πού μένω. Υποθέτω πως είναι κάποιος από τη γειτονιά μου. Αρχικά εξοργίστηκα, αλλά μετά σκέφτηκα πως δεν έβλαψε το αμάξι μου. Είδα την αστεία του πλευρά».

Συνεχίζει πάντως να μη θέλει να δουλέψει σε «κανονική δουλειά», μιας και είναι βλέπετε φτιαγμένος για σταριλίκι…