Με εγκαύματα στο 90% του σώματός της βρήκαν οι αστυνομικοί την 31χρονη Andrea Grinage, μητέρα τριών παιδιών και έγκυο στο τέταρτο, όταν ανταποκρίθηκαν σε κλήση για φωτιά, στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα και γέννησε, επτά εβδομάδες πρόωρα, την κόρη της Journey Aleah.

Η Grinage είπε στην αστυνομία πως υπεύθυνος για αυτό που της συνέβη ήταν ο σύντροφός της, ο οποίος την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και την πυρπόλησε.

Σύμφωνα με το NBC Washington, η νεαρή γυναίκα προειδοποίησε μάλιστα πως ο άνδρας είχε ήδη φύγει με προορισμό την Ουάσιγκτον, βάζοντας στο στόχαστρό του και τους συγγενείς της.

«Ήταν πολύ γενναία, υποφέροντας από τα εγκαύματα, ανησυχώντας για το αγέννητο τότε παιδί της… Μας έδωσε όλες τις πληροφορίες για να προχωρήσουμε την έρευνά μας» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο ύποπτος παραδόθηκε στην αστυνομία στην Ουάσιγκτον και κρατείται.

«Όλα ξεκίνησαν από το ότι δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη να είναι πατέρας νεογέννητου» ανέφερε η 31χρονη.

Ο πατέρας της Arthur Grinage Senior άνοιξε σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει την κόρη του να ξαναχτίσει τη ζωή της. «Όλα χάθηκαν στη φωτιά και πρέπει να αρχίσει από την αρχή. Έχει μπροστά της μακρύ δρόμο για την ανάρρωσή της με άγνωστο ακόμα κόστος» έγραψε.