Οι χρήστες των social media πολλές φορές με τις αναρτήσεις τους στα προσωπικά τους προφίλ έχουν καταφέρει να κερδίσουν «επάξια» τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε και μία νεαρή που χρησιμοποιεί το Twitter για να επικοινωνήσει ένα μεγάλο νέο που αφορούσε την ζωή της. Με ένα ποστάρισμα τόσο διφορούμενο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Η γυναίκα, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Saipanting, ούτε λίγο ούτε πολύ «απείλησε» τους followers της, ότι θα κάνει έκτρωση εάν δεν μαζέψει 4.000 retweet στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Η λεζάντα στην φωτογραφία της έγραφε: «4 μηνών έγκυος. Κάντε μου 4.000 retweet και δεν θα κάνω έκτρωση».

Clipboard04

Η ανάρτησή της έχει ξεπεράσει τις 10.000 αναδημοσιεύσεις, (πετυχαίνοντας τον στόχο της) κυρίως από χρήστες που δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που διάβαζαν.

Η ιστορία γίνεται ακόμα πιο περίεργη όταν ο φερόμενος ως πατέρας του παιδιού μπήκε και αυτός στον διάλογο καθώς έγραψε πως το έμαθε από την απειλητική ανάρτηση με την νεαρή κυνικά να του απαντά πως «για αυτό σου ζητούσα χρήματα τις προάλλες αλλά εσύ μου έκανες block».

εγκυος2