Κουρτς: Χρειαζόμαστε κέντρα υποδοχής προσφύγων εκτός Ε.Ε.

Ποιες χώρες πρότεινε ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας


ΚΟΣΜΟΣ
6:56
05/03/2017
Κουρτς: Χρειαζόμαστε κέντρα υποδοχής προσφύγων εκτός Ε.Ε.
3
loading

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς είπε σε μια συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα ότι θεωρεί ότι είναι ανάγκη να εγκαθιδρυθούν κέντρα υποδοχής προσφύγων εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποδεικνύοντας τη Γεωργία και κράτη των δυτικών Βαλκανίων ως πιθανές τοποθεσίες.

«Χρειαζόμαστε κέντρα (υποδοχής) προσφύγων εκτός ΕΕ, τα οποία θα διαχειριζόμαστε από κοινού με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Το πού θα βρίσκονται δεν είναι τόσο σημαντικό. Το σημαντικό είναι να προσφέρουν προστασία, και ότι οι άνθρωποι που προσπαθούν να μπουν στην Ευρώπη παράνομα θα επαναπροωθούνται εκεί», δήλωσε ο Κουρτς κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη Bild am Sonntag που δημοσιεύεται στο φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφορεί με σημερινή ημερομηνία εξωφύλλου.

Κατά τον Κουρτς, τα κέντρα αυτά θα μπορούσαν να βρίσκονται στην Αίγυπτο, στη Γεωργία, ή σε κάποια από τα κράτη των δυτικών Βαλκανίων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar death

    Καρικατούρα απο τους Simpsons....

  2. avatar nnn

    Ρε μεγάλε εδώ δεν μπορείς να επιβάλεις σε χώρες εντος ΕΕ να φτιάξουν κέντρα υποδοχής και θα το κάνεις στην Αίγυπτο? Τι ωραία που τα λες εκεί μακριά στη Βιέννη πας καλά?

  3. avatar dk.

    Και τα δυτικά Βαλκάνια ανυπομονούν να φιλοξενήσουν το Ισλάμ ξανά, να επαναλαμβάνεται το σχήμα του Κοσόβου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει