Οι πλουσιότεροι celebrities του κόσμου διατηρούν τον δικό τους επίγειο παράδεισο σε εξωτικά μέρη, όπως οι Μπαχάμες, η Καραϊβική και τα νησιά Φίτζι. Εκεί κάνουν ότι θέλουν, αφού γνωρίζουν ότι οι παπαράτσι είναι δύσκολο να πλησιάσουν.

Θέλετε να μάθετε ποιοι επώνυμοι διαθέτουν τα δικά τους νησιά; Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί.

Η Σακίρα, ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd και ο Ισπανός ποπ τραγουδισής, Αλεχάντρο Σαντζ, έχουν αγοράσει το νησί Bonds Cay, στις Μπαχάμες.

Η τραγουδίστρια σκέφτεται πολύ σοβαρά να φτιάξει σε αυτό ένα κέντρο προώθησης της τέχνης και του πολιτισμού αλλά και χώρους συναυλιών. Σκέφτεται βέβαια να χτίσει και κάποια «σπιτάκια» τα οποία θα προορίζονται αυστηρά προς καλλιτέχνες.

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, το πιο διάσημο ίσως ζευγάρι του Χόλυγουντ, επέλεξαν το σύμπλεγμα των νησιών «The World» στο Ντουμπάι για να αγοράσουν τη δική τους όαση.

Ο Μελ Γκίμπσον ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το Mago, το οποίο έχει έκταση 5.400 στρέμματα και βρίσκεται στα τροπικά νησιά Φίτζι.

Ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον έχει ιδιόκτητα νησιά στην Καραϊβική και στο Ντουμπάι, ενώ έχει στην κατοχή του το νησί Makepeace στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και το Island of England στο Ντουμπάι.

Η Celine Dion αγόρασε ένα μικρό νησί κοντά στην επαρχία καταγωγής της, στο Κεμπέκ του Καναδά. Ο Τζόνι Ντεπ, μετά το τέλος της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» αγόρασε το εξωτικό νησί Little Hall’s Pond Cay, στις Μπαχάμες, ενώ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έδωσε 1,75 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει το Blackadore Cay, που βρίσκεται δίπλα στη διάστημα Barrier Reef.

Το νησί της Σακίρα

Το νησί του Μελ Γκίμπσον

Το νησί του Τζόνι Ντεπ