Ένας δίγαμος άντρας αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, όταν η τρίτη γυναίκα του τον παράτησε αφότου ανακάλυψε ότι αναζητούσε και.. τέταρτη γυναίκα!

Ο 44χρονος Adrian Linham είχε φυλακιστεί στο παρελθόν για 18 εβδομάδες αφότου αποδείχτηκε ότι ήταν δίγαμος όταν η δεύτερη γυναίκα του, η Liz, είδε φωτογραφίες από τον τρίτο του γάμο στο Facebook.

Ωστόσο, η τρίτη του σύζυγος αποφάσισε να περιμένει τον «άτακτο» σύζυγό της να αποφυλακιστεί ώστε να ζήσουν μαζί. Όλα αυτά άλλαξαν όταν διαπίστωσε ότι είχε συνάψει και νέα σχέση με μια άλλη γυναίκα. Τότε την πέταξε έξω από το σπίτι τους.

Στις 28 Μαρτίου ο Linham έφυγε από το σπίτι του, λέγοντας στη μητέρα του: «Σε αγαπώ τόσο πολύ μαμά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για μένα πλέον». Το ίδιο βράδυ, η κυρία Linham δέχτηκε μια κλήση από την αστυνομία. Της είπαν ότι ο γιος της βρέθηκε κρεμασμένος σε μια απομονωμένη φάρμα.

Στην ανάκριση που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε η ταραχώδης ερωτική ζωή του άντρα.

Ο Adrian είχε συνάψει μυστικό δεσμό για 3 χρόνια με την Hayley Totterdell, λέγοντας στη δεύτερη σύζυγό του ότι έπρεπε να λείπει μακριά λόγω της εργασίας του σαν scuba diver.

Τελικά, παντρεύτηκε την Totterdell το 2014 στην ίδια παραλία του Μεξικού, όπου είχε πάει με τη δεύτερη γυναίκα του, την Liz, για μήνα του μέλιτος.

Η Liz έμαθε για την απιστία όταν έλαβε ένα μήνυμα από την πεθερά της, η οποία της εξέφραζε τη λύπη της  για το γεγονός ότι… είχαν «χωρίσει» και ο Linham είχε παντρευτεί ξανά. Η Liz έψαξε και βρήκε φωτογραφίες του άντρα της στο Facebook να ποζάρει με τη νέα του σύζυγο!

Ο Linham κατέληξε στη φυλακή για το γάμο του με την Totterdell, καθώς ήταν ακόμη δεσμευμένος με την Liz!

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, ο Linham υπέφερε από κατάθλιψη μετά τον χωρισμό του με την πρώτη του σύζυγο αφότου ανακάλυψε ότι τον απατούσε με έναν άλλο άντρα και κατόπιν δεν μπορούσε να βλέπει εύκολα τα δύο παιδιά του.

klpri2
Ο Adrian και η Liz
klpri3
Ο Adrian Linham με την τρίτη του γυναίκα Hayley Totterdell
klpri4
Ο Adrian Linham με την Hayley Totterdell
klpri5
Ο Adrian Linham είχε τον ίδιο κουμπάρο και στους δύο γάμους

klpri6 klpri7 klpri8