Είναι απίστευτο να σου συμβεί έστω μία φορά αλλά ένας 21χρονος από την Αυστραλία «κατάφερε» να δεχθεί δάγκωμα από δηλητηριώδη αράχνη στο πέος του για δεύτερη φορά! Ο νεαρός χρησιμοποιούσε χημική τουαλέτα σε εργοτάξιο του Σίδνεϊ όταν έπαθε ακριβώς ό,τι είχε πάθει και πέντε μήνες νωρίτερα. Σύμφωνα με τον ίδιο δε, όπως γράφει το BBC, δέχθηκε το τσίμπημα σχεδόν στο ίδιο σημείο.

«Για να είμαι ειλικρινής νομίζω πως είμαι απλώς πολύ άτυχος», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Σίδνεϊ Kiis FM, «μοιάζει σαν η αράχνη να με πέτυχε ακόμα καλύτερα αυτή τη φορά… Κοκκίνισε, πρήστηκε, πονάει περισσότερο. Πήρα χθες το αντίδοτο».

Μάλιστα εξομολογήθηκε πως το προσωπικό του νοσοκομείου τον θυμόταν από την προηγούμενη φορά που είχε μεταφερθεί εκεί για την ίδια αιτία, επειδή τον είχε τσιμπήσει το συγκεκριμένο είδος δηλητηριώδους αράχνης, κι αστειεύτηκε πως ήταν ο πιο άτυχος άνθρωπος στην Αυστραλία.

Ο 21χρονος έχει ήδη πάρει εξιτήριο και αύριο αναμένεται να επιστρέψει στη δουλειά του.

«Λάθος μέρος, λάθος στιγμή», είπε χαριτολογώντας.

Η συγκεκριμένη αράχνη, είδος που σχετίζεται και με τη μαύρη χήρα, ξεχωρίζει από την κόκκινη λωρίδα στο σώμα της. Το τσίμπημά της προκαλεί έντονο πόνο, εφίδρωση και ναυτία. Παρότι υπάρχουν καταγεγραμμένοι θάνατοι από τέτοιες αράχνες κανένας δεν συνέβη μετά την ανάπτυξη του αντίδοτου στο δηλητήριό της, το 1956.