«Με τρελαίνει το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται πως ένας δολοφόνος μπορεί να βρίσκεται τόσο μακριά τους. Κι όμως, εγώ ήμουν ανέκαθεν. Αναζητούσα πάντοτε το αίμα και ήθελα να ακούω τον ήχο του θανάτου».

Αυτές είναι οι σκέψεις που περιγράφονται στο βίντεο που ο 27χρονος Valentino di Nunzio είχε αναρτήσει στο Youtube. Μόνο που κανείς δεν είχε πιστέψει ότι ήταν βγαλμένες από την πραγματικότητα. Κι όμως, ενάμισι χρόνο μετά την ανάρτηση του βίντεο, ο νεαρός Ιταλός που πάσχει από ψυχικά προβλήματα σκότωσε τη μητέρα του με πέντε μαχαιριές.

Και μάλιστα στο βίντεο που είχε σκηνοθετήσει είχαν συμμετάσχει ως κομπάρσοι ο πατέρας και ο ξάδελφος του δράστη που έχουν διαγνωστεί από το 2006 με ψυχωτικά σύνδρομα.

«Η τρέλα είναι αληθινή, τόσο αληθινή όσο και ο θάνατος, το μοναδικό πράγμα που δεν σε προδίδει. Όλοι είμαστε ικανοί να φέρουμε κάποιον στον κόσμο αλλά να τον σκοτώσουμε όχι, γιατί για να σκοτώσεις, απαιτείται τόλμη» αναφέρει ο δράστης στο βίντεο το οποίο υπογράφει με την ονομασία «φονιάς».

Ο Valentino di Nunzio παραδέχτηκε τη δολοφονία και συνελήφθη από την αστυνομία.